Draadkooien

Draadkooien

Ben je op zoek naar een veilig en comfortabel onderkomen voor jouw hond? Binnen het aanbod op Dierenbenodigdheden-online vind je verschillende soorten kooien, hondenrennen of hondenbenches. Voor wat voor doeleinde je dus ook een draadkooi wilt gaan gebruiken, binnen onze webshop vind je altijd een variant die volledig aansluit op jouw wensen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig vervoersmiddel

De draadkooien staan bekend als zeer veilig en bovendien comfortabel voor de hond. Door het stevige materiaal wat gebruikt wordt bij het realiseren van de benches, weet je zeker dat jouw hond hiermee veilig kan worden vervoerd. Ook is de bench in de meeste gevallen gemakkelijk te reinigen, waardoor je jouw viervoeter iedere keer hygiënisch van A naar B kunt meenemen.

Verschillende afmetingen

Natuurlijk is het belangrijk dat jouw hond altijd voldoende ruimte krijgt om te bewegen. Wanneer je een bepaalde bench of draadkooi aan het uitkiezen bent, hou dan dus rekening met de grootte van jouw hond. Door de verschillende afmetingen van de benches binnen onze webshop, kun je op dit gebied meerdere kanten op.

Meerdere kleuren

De draadkooien zijn er ook in meerdere kleuren. Zo kan er gekozen worden voor een wat meer standaard, zwarte uitvoering, maar ook voor een knalroze puppy ren. Ook voor andere kleuren ben je bij ons aan het juiste adres. Ben je bijvoorbeeld meer op zoek naar een witte draadkooi om jouw hond in te kunnen vervoeren? Ook dan zit je goed binnen ons assortiment!

Gemakkelijk naar jouw favoriete merk

Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Dan kun je hier gemakkelijk heen navigeren via het filter aan de linkerkant van deze pagina. Zo kom je al snel bij de door jou gewenste draadkooi/bench van bijvoorbeeld merken als Doginox, Trixie of Walking Pets.

Neem gerust contact op

Twijfel je over de meest geschikte draadkooi voor jouw viervoeter? Neem dan gerust contact met ons op! Voor vragen over deze of één van onze andere soorten producten, kun je altijd bij onze medewerkers terecht. Samen met jou kijken we graag naar de bench die het beste aansluit op de wensen en behoeftes die jij en jouw hond hebben.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen