Vervoersbox / Reismand

Reismand voor je hond kopen?

Vooral in het geval van kleinere honden of honden die kampen met gezondheidsklachten, kan het zo zijn dat deze dieren niet heel gemakkelijk meer lange stukken kunnen gaan lopen. Wanneer je bijvoorbeeld even de winkelstraat in wilt met jouw hond, kan dit dan al teveel zijn. Een oplossing hiervoor is de hondenreistas van Dierenbenodigdheden Blauwestad! Deze hondenreistas zorgt ervoor dat je jouw hond gemakkelijk kunt meenemen, wanneer je leuke dingen met jouw huisdier wilt gaan doen.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen hondenreistas

Het aanschaffen van een hondenreistas kent dan ook talloze voordelen. Eén van de voordelen is, zoals hierboven al werd benoemd, dat je jouw hond gemakkelijk kunt meenemen wanneer je een stuk wilt gaan wandelen dat te lang is voor deze viervoeter. Andere voordelen waarvan je profiteert bij het aanschaffen van een hondenreistas, zijn:

  • - Optimaal comfort voor de hond
  • - Stijlvol onderweg met jouw huisdier
  • - Geschikt voor meerdere soorten en rassen honden

Verschillende varianten

Binnen onze webshop vind je een uitgebreid aanbod aan hondenreistassen. Door dit assortiment kun jij te allen tijde de variant hondenreistas kiezen die het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een hondenreistas die je in je armen met je meedraagt. Een andere optie is het aanschaffen van een trolley.

In dit laatste geval kun je jouw hond gemakkelijk meenemen, door de trolley achter je aan te trekken. Ook op het gebied van kleur heb je meerdere opties, waardoor je altijd een variant kiest die een perfecte match is met de kleur die je leuk vindt of de kleur van jouw huisdier.

Neem gerust contact op

Heb je een hondenreistas gevonden die helemaal aansluit op jouw wensen en behoeftes? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Vervolgens doen wij ons best om dit product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Twijfel je nog over de juiste hondenreistas of heb je een vraag over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op!

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen