Hondenbuggy

 

Hondenbuggy

Honden vinden het fantastisch om een groot stuk te kunnen lopen of te kunnen rennen. Wanneer je als baasje dan ook van de buitenlucht houdt, sla je dus twee vliegen in één klap. In sommige gevallen kunnen viervoeters niet meer lange stukken lopen of rennen. In dat geval biedt een hondenbuggy dé oplossing.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat kun je met een hondenbuggy?

Wanneer jouw hond niet meer in staat is om zelfstandig lange stukken te kunnen lopen of rennen, kan het een goed idee zijn om een hondenbuggy aan te schaffen. Met zo’n buggy kun jij de hond vervoeren, waardoor zowel jij als jouw huisdier nog optimaal van de buitenlucht kunnen genieten.

Verschillende soorten

Er zijn een aantal verschillende merken hondenbuggy’s, met specifieke eigenschappen. Op dit moment vind je binnen ons assortiment de merken InnoPet en Piccolocane. Deze twee merken hebben elk hun eigen kenmerken en bieden veel verschillende soorten hondenbuggy’s aan, vaak in verschillende kleuren. Wil je een buggy met goede vering, kijk dan bij Piccolo Cane. Je kunt kiezen uit een groot aanbod op Dierenbenodigdheden Blauwestad!

Aanschaffen hondenbuggy

Het aanschaffen van een hondenbuggy kan meerdere redenen hebben. Het kan zo zijn dat jouw huisdier vanwege een hoge leeftijd en bijvoorbeeld gewrichtsklachten niet meer in staat is om lange stukken met je mee te wandelen. Ook voor veel kleinere honden die niet gemaakt zijn om grote stukken te wandelen, is de hondenbuggy een unieke uitvinding.

Eigenschappen hondenbuggy

Een hondenbuggy verschilt niet veel van de normale buggy’s die we kennen. Dit product is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij ook grote afstanden met jouw hond kunt overbruggen. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de hond comfortabel kan zitten. Veel buggy’s kunnen honden tot een bepaald gewicht aan. Deze hoeveelheid gewicht en andere specificaties verschillen per merk.

Voordelen hondenbuggy

De voordelen van het kopen van een hondenbuggy zijn talloos. Zo kunnen viervoeters bijvoorbeeld op een voor hun comfortabele manier toch weer optimaal genieten van de buitenlucht. Daarnaast is het weer mogelijk om lange stukken te lopen met jouw trouwe viervoeter. Ook kun je jouw huisdier weer meenemen naar plekken die eigenlijk te ver zijn zónder hondenbuggy.

Kleine en grote honden

Je hebt hondenbuggy's voor kleine rassen zoals Teckels, Maltezer Leeuwtjes of Chihuahua’s, maar ook voor grote rassen zoals Golden Retrievers of Labradors. Kijk goed naar de beschrijving van de diverse buggy's en kijk welke buggy voor jouw hond geschikt is.

Accessoires

Er zijn een tweetal accessoires te verkrijgen voor je buggy. Een regenhoes is uiteraard handig tegen heftige plensbuien, je buggy en je hondje wordt dan goed beschermd. Een travelbag is handig om je complete hondenbuggy mee te vervoeren.

Andere manieren om de hondenbuggy te gebruiken

Wil jij je hondenbuggy ook als hondenfietskar gebruiken, dan is de InnoPet Sporty Dog Trailer of een DoggyRide de juiste oplossing. Je kunt dan de buggy ook als fietskar gebruiken en dat is wel net zo fijn.

De hondenbuggy’s of hondenfietskarren kunnen natuurlijk ook voor andere dieren goed van pas komen. Wanneer je bijvoorbeeld een groot stuk wilt wandelen met je kat, kan de buggy (in dit geval dus een kattenbuggy) dé oplossing bieden. Bij het wandelen met je kat heb je natuurlijk ook te maken met andere benodigde producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kattenjasje.

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar welke hondenbuggy het beste past bij jouw huisdier? Neem dan contact met ons op! Eén van onze medewerkers licht je graag voor over de mogelijkheden van een hondenbuggy. Ook voor al je vragen met betrekking tot één van onze overige producten staan we je natuurlijk graag te woord.

Beoordeeld met 9.2/10 gebaseerd op 681 beoordelingen. Lees alle beoordelingen