Op zoek naar een hondenkar?

Een hondenkar is de beste oplossing om uw hond op een comfortabele manier mee te nemen tijdens het fietsen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om uw hond naast uw fiets te laten rennen, aangezien de omgeving dit vaak niet toelaat.
De gezondheid van uw hond is het belangrijkste onderdeel van je verantwoordelijkheid als hondenbezitter. Goede voeding, beweging en veel frisse buitenlucht zijn daarom het meest belangrijk. Voor jezelf is dit natuurlijk ook belangrijk. Het hebben van een hond dwingt de hondeneigenaar tot meer beweging. Het gebruik van een hondenfietskar vergroot dit voordeel. Je fietst sneller even naar het strand of bos voor een flinke wandeling in plaats van dat kleine rondje in het park of door de straat. Bovendien is de hondenkar uitstekend geschikt voor het vervoer van meerdere hondjes. Ook een zeer grote voordeel is, als je hond slecht ter been of snel buiten adem is, dan kun je hem op verre tochtjes in de buitenlucht meenemen.

Hondenkar

Multifunctionele hondenkarren

Wanneer u de hondenkar even niet nodig heeft voor het fietsen, dan kunt u de kar ombouwen tot een praktische transportbox, die u samen met uw hond kan meenemen in de auto. U kunt met uw hond ook gaan wandelen met een wandelset en zelfs met een DoggyRide hondenfietskar hardlopen met de Jogger-Stroller Set. Als u de kar even niet nodig heeft, dan kunt u deze opvouwen en opbergen. Uiteraard voldoen alle hondenkarren van Dierenbenodigdheden Blauwestad aan strenge Europese kenmerken.

Merken hondenkarren

We hebben verschillende merken hondenfietskarren in ons assortiment, de populairste zijn hieronder beschreven.

DoggyRide

Doggyride maakt kwalitatief hoogwaardige fietskarren en is de marktleider van hondenfietskarren. De Original is de standaard hondenkar, de Novel is meer geschikt voor zwaardere honden en gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in Groen en Rood. De Mini is speciaal ontworpen voor kleinere honden en is ook verkrijgbaar in Groen en Rood. Ontdek ook eens de accessoires van DoggyRide, deze kunnen uwzelf of uw hond nog meer voordelen geven en dus nog meer plezier.

Hondenkar DoggyRide

Burley

De Burley Tail Wagon is een fijne manier om uw hond of ander huisdier mee te nemen tijdens een fiets of wandelrit.
In de trailer kun je grote of kleine honden vervoeren, het beschikt over een flip-down achterklep voor snel laden of lossen, de vloer is verwijderbaar voor gemakkelijke reiniging.
De trailer is ook geschikt als wandelwagen met één of twee wielen.

Doggy Trailer

Geweldige hondenkar inclusief parkeerstandaard en anti-slipmat. Hondenkar heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitvoering is in Standaard en Mini.

InnoPet

De InnoPet Sporty Dog Trailer is een Hondenkar en Hondenbuggy in één. De stabiliteit van deze aanhanger is uitstekend en voorzien van volledige luchtbanden! De InnoPet Sporty Dog Trailer blinkt uit in stevigheid, uitstraling en kwaliteit. Het wordt geleverd in een Full Package uitvoering. InnoPet Sporty Dog Trailer is verkrijgbaar in de Zwart/GrijsRood/Grijs en Oranje/Zwart.

Al onze hondenkarren en overige producten voldoen aan strenge Europese kenmerken en hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding!

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen