Mijn winkelwagen:

Items: 0
Totaal prijs: € 0,00

Afrekenen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Webshop keurmerk

Hondenkar

hondenkar

 

Op zoek naar een hondenkar? Bij Dierenbenodigdheden Blauwestad vindt u hondenkarren van DoggyRide, Burley, Doggy Trailer en InnoPet. Een hondenkar is de beste oplossing om uw hond op een comfortabele manier mee te nemen tijdens het fietsen. Het is namelijk niet altijd mogelijk om uw hond naast uw fiets te laten rennen, aangezien de omgeving dit vaak niet toelaat.
De gezondheid van uw hond is een belangrijk onderdeel van je verantwoordelijkheid als hondeneigenaar. Goede voeding, genoeg beweging en veel frisse buitenlucht. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor mensen. Het hebben van een hond dwingt de hondenbezitter tot regelmatige beweging. Het gebruik van een hondenkar vergroot dit voordeel. Je fietst sneller even naar het strand of bos voor een flinke wandeling in plaats van dat kleine rondje in het park of door de straat. Bovendien leent de hondenkar zich uitstekend voor het vervoer van meerdere hondjes. Én als je hond slecht ter been of snel buiten adem is, dan kun je hem toch op verre tochtjes in de buitenlucht meenemen?

Multifunctionele hondenkarren

Wanneer u de hondenkar even niet nodig heeft voor het fietsen, dan kunt u de kar ombouwen tot een praktische transportbox, die u samen met uw hond kan meenemen in de auto. U kunt met uw hond ook gaan wandelen met een wandelset en zelfs met een DoggyRide hondenfietskar hardlopen met de Jogger-Stroller Set. Als u de kar even niet nodig heeft, dan kunt u deze opvouwen en opbergen. Uiteraard voldoen alle hondenkarren van Dierenbenodigdheden Blauwestad aan strenge Europese kenmerken.

Merken hondenkarren

Er zijn verscheidene merken hondenfietskarren, de populairste zijn hieronder beschreven.

DoggyRide

Doggyride maakt kwalitatief hoogwaardige fietskarren en is de marktleider van hondenfietskarren. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. De Original is de standaard hondenkar. De Novel is meer geschikt voor zwaardere honden en is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in de kleur Groen en Rood. De Mini is speciaal ontworpen voor kleinere honden en is ook verkrijgbaar in de kleur Groen en Rood. Ontdek verder ook eens de accessoires van DoggyRide, deze kunnen uwzelf of uw hond nog meer voordelen en dus nog meer plezier geven.

Burley

De Burley Tail Wagon is een uitstekende manier om uw huisdieren mee te nemen tijdens uw outdoor avonturen.
De trailer kan worden aangepast om grote of kleine honden te dragen, en beschikt over een flip-down achterklep voor snel laden en lossen, de vloer is verwijderbaar voor gemakkelijke reiniging.
Ook compatibel met wandelwagen kit met één of twee wielen voor gebruik als loopwagen.

Doggy Trailer

Leuke hondenkar inclusief sunroof, parkeerstandaard en anti-slipmat. Hondenkar heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Uitvoering is in Standaard en Mini.

InnoPet

De InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe is een Hondenkar en Hondenbuggy in één. De stabiliteit van deze aanhanger is perfect. Met volledige luchtbanden! De InnoPet Sporty Dog Trailer blinkt uit in stevigheid, uitstraling en is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in een Full Package uitvoering. InnoPet Sporty Dog Trailer Deluxe is verkrijgbaar in de kleuren Zwart/Grijs, Rood/Grijs en Oranje/Zwart.

Al onze hondenkarren en overige producten voldoen aan strenge Europese kenmerken en hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding!