Hondenrolstoel met Foambanden

Hondenrolstoel Walkin' Pets met foambanden kopen?

Een hondenrolstoel van Walkin' Pets voldoet aan alle kwaliteitseisen, die een hond nodig heeft! Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt ervoor, dat met eenvoudige aanpassingen door tal van verschillende huisdieren de rolstoel gebruikt kan worden. Foambanden kunnen op alle terreinen. Ze hebben een dichte schuimrubberen binnenkant met een buitenste rubberen laag. Foambanden gaan niet lek en zijn gemakkelijk schoon te maken. Het aanschaffen van een rolstoel met deze banden kent dus meerdere voordelen.

In samenwerking met Walkin Pets is de ''Surefit Calculator'' in het Nederlands vertaald. Vul het ras, gewicht en de flankhoogte in van je viervoeter en je weet welke maat hondenrolstoel je nodig bent. Voor de kleine hond of kat is ook de lengte romp nodig. (zie afbeelding hoe te meten)

Flankhoogte en Lengte Romp

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe meet je de flankhoogte van je hond

Zorg er voor dat jouw huisdier op zijn/haar zijde ligt. Zoek de vouw op van de overgang van buik naar bovenbeen. Meet daarna vanaf de vouw tot aan de langste teennagel van jouw huisdier. Het been moet een natuurlijke kromming hebben, dus niet de poot recht trekken.

 • 6 x 4 = 20 tot 28 cmFlankhoogte Hond
 • 6 x 8 = 25 tot 33 cm
 • 9 x 8 = 30 tot 38 cm
 • 12 x 8 = 38 tot 46 cm
 • 9 x 12 = 36 tot 43 cm
 • 12 x 12 = 43 tot 51 cm
 • 12 x 16 = 48 tot 56 cm
 • 15 x 16 = 56 tot 63 cm
 • 18 x 16 = 63 tot 76 cm

Meer informatie over de flankhoogte vind je op de product-pagina's.

Welke rolstoel is geschikt voor mijn hond qua gewicht?

 • Hondenrolstoel Small is geschikt voor honden met een gewicht van 5 tot 12 kg.
 • Hondenrolstoel Medium is geschikt voor honden met een gewicht van 12 tot 32 kg.
 • Hondenrolstoel Large is geschikt voor honden met een gewicht van 32 tot 82 kg.

Vind de perfecte hondenrolstoel met de calculator

Bovenaan deze pagina vind je een calculator. Door in de calculator de juiste afmeting van de flankhoogte en het juiste gewicht van jouw hond in te voeren, kom je uit bij de variant die hier het beste op aansluit. Op die manier weet je zeker dat jouw hond goed in de hondenrolstoel met foambanden past en optimaal van het buitenleven kan genieten.

Uit de calculator rolt namelijk een artikelcode. Deze code kun jij bijvoorbeeld gebruiken in de zoekbalk bovenaan de pagina. Aan deze code is een product (of verschillende varianten van een product) gekoppeld, waarmee jij uiteindelijk uitkomt bij de juiste hondenrolstoel met foambanden.

Hondenrolstoel met foambanden

Een hondenrolstoel met foambanden zorgt ervoor dat jouw viervoeter weer optimaal kan genieten van de buitenlucht én prachtige (wandel-)tochten met jou. De hondenrolstoel zorgt ervoor dat honden met een handicap toch weer zo vrij als mogelijk kunnen bewegen. Aan de hand van het invullen van de calculator bovenaan deze pagina, weet je vrij snel welke maat hondenrolstoel met foambanden het beste bij jouw wensen past.

Dus heeft jouw hond een blessure of (blijvende) handicap waardoor hij of zij niet meer vrijuit kan bewegen? En wil je hem of haar toch het beste leven kunnen geven? Dan kan een hondenrolstoel met foambanden wel eens dé oplossing zijn. De foambanden kunnen bovendien op alle terreinen goed gebruikt worden.

Advies op maat

Wanneer je uiteindelijk besluit om een hondenrolstoel met foambanden aan te schaffen, wil je natuurlijk dat jij (en met name jouw viervoeter) hier gedurende lange tijd plezier van zullen hebben. Daarom is het van belang om de hondenrolstoel uit te zoeken die bij het gewicht en het formaat van jouw hond past.

Twijfel je nog over de juiste hondenrolstoel met foambanden voor uw hond? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van foambanden bij hondenrolstoelen, kunnen we je te allen tijde voorzien van een gedegen advies op dit gebied. Zo weet je zeker dat jij en jouw hond gedurende lange tijd kunt genieten van de aankoop!

Hondenrolstoel met foambanden

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen