Hondenrolstoel met Luchtbanden

Hondenrolstoel Walkin' Pets met luchtbanden kopen?

Een hondenrolstoel van Walkin' Pets voldoet aan alle kwaliteitseisen, die een hond nodig heeft! Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt ervoor, dat met eenvoudige aanpassingen door tal van verschillende huisdieren de rolstoel gebruikt kan worden. Luchtbanden worden aanbevolen voor zeer actieve honden, ze zorgen voor extra tractie en offroad-gebruik. Geweldig om te wandelen op ruwe landschappen, zoals bos, weilanden en stranden. Luchtbanden zijn vergelijkbaar met mountainbike banden en hebben een diep profiel en een vervangbare binnenband. Luchtbanden zijn verkrijgbaar vanaf 12 inch.

In samenwerking met Walkin Pets is de ''Surefit Calculator'' in het Nederlands vertaald. Vul het ras, gewicht en de flankhoogte in van je viervoeter en je weet welke maat hondenrolstoel je nodig bent.

flankhoogte

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe meet je de flankhoogte van je hond

Zorg er voor, dat uw huisdier op zijn/haar zijde ligt. Zoek de vouw op van de overgang van buik naar bovenbeen. Meet daarna vanaf de vouw tot aan de langste teennagel van uw huisdier. Het been moet een natuurlijke kromming hebben, dus niet de poot recht trekken.

  • 9 x 12 = 36 tot 43 cmFlankhoogte Hond
  • 12 x 12 = 43 tot 51 cm
  • 12 x 16 = 48 tot 56 cm
  • 15 x 16 = 56 tot 63 cm
  • 18 x 16 = 63 tot 76 cm

Meer informatie over de flankhoogte vind je op de product-pagina's.

Welke rolstoel is geschikt voor mijn hond qua gewicht?

  • Hondenrolstoel Small is geschikt voor honden met een gewicht van 5 tot 12 kg.
  • Hondenrolstoel Medium is geschikt voor honden met een gewicht van 12 tot 32 kg.
  • Hondenrolstoel Large is geschikt voor honden met een gewicht van 32 tot 82 kg.

Hondenrolstoel met luchtbanden

Afhankelijk van het karakter van jouw hond, kan een hondenrolstoel met luchtbanden een fantastische oplossing zijn voor de lichamelijke problemen van jouw hond. Voor actieve honden is de hondenrolstoel met luchtbanden namelijk perfect geschikt. Met de calculator kun je al vrij snel zien welke maat hondenrolstoel met luchtbanden het beste bij jouw hond past.

Door een blessure kan het voorkomen dat jouw hond minder goed ter been is. In dat geval is een hondenrolstoel het juiste product om aan te schaffen. Ook wanneer jouw huisdier een blijvende handicap is, kan deze uitvinding ervoor zorgen dat hij of zij zich weer op een juiste manier voort kan bewegen.

Ik twijfel over de juiste hondenrolstoel en banden

Wil je toch nog graag meer weten over hondenrolstoel met luchtbanden? Twijfel je over de juiste keuze voor jouw hond? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers! We adviseren je graag uitgebreid over de juiste hondenrolstoel met luchtbanden voor jou doeleinde. Op die manier weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

Hondenrolstoel met luchtbanden

Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1065 beoordelingen. Lees alle beoordelingen