Hondenrolstoel met Luchtbanden

Hondenrolstoel Walkin' Pets met luchtbanden kopen?

Een hondenrolstoel van Walkin' Pets voldoet aan alle kwaliteitseisen, die een hond nodig heeft! Het milieuvriendelijke ontwerp zorgt ervoor, dat met eenvoudige aanpassingen door tal van verschillende huisdieren de rolstoel gebruikt kan worden. Luchtbanden worden aanbevolen voor zeer actieve honden, ze zorgen voor extra tractie en offroad-gebruik. Geweldig om te wandelen op ruwe landschappen, zoals bos, weilanden en stranden. Luchtbanden zijn vergelijkbaar met mountainbike banden en hebben een diep profiel en een vervangbare binnenband. Luchtbanden zijn verkrijgbaar vanaf 12 inch.

In samenwerking met Walkin Pets is de ''Surefit Calculator'' in het Nederlands vertaald. Vul het ras, gewicht en de flankhoogte in van je viervoeter en je weet welke maat hondenrolstoel je nodig bent.

flankhoogte

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hoe meet je de flankhoogte van je hond

Zorg er voor, dat uw huisdier op zijn/haar zijde ligt. Zoek de vouw op van de overgang van buik naar bovenbeen. Meet daarna vanaf de vouw tot aan de langste teennagel van uw huisdier. Het been moet een natuurlijke kromming hebben, dus niet de poot recht trekken.

  • 9 x 12 = 36 tot 43 cmFlankhoogte Hond
  • 12 x 12 = 43 tot 51 cm
  • 12 x 16 = 48 tot 56 cm
  • 15 x 16 = 56 tot 63 cm
  • 18 x 16 = 63 tot 76 cm

Meer informatie over de flankhoogte vind je op de product-pagina's.

Welke rolstoel is geschikt voor mijn hond qua gewicht?

  • Hondenrolstoel Small is geschikt voor honden met een gewicht van 5 tot 12 kg.
  • Hondenrolstoel Medium is geschikt voor honden met een gewicht van 12 tot 32 kg.
  • Hondenrolstoel Large is geschikt voor honden met een gewicht van 32 tot 82 kg.

Met behulp van de calculator kun je, naast bovenstaande informatie, ook nog eens eenvoudig vinden welke soort hondenrolstoel geschikt is voor jouw hond. Wanneer je alle informatie invult, rolt er uit de calculator namelijk een model. Deze kun je vervolgens opzoeken. Zo weet je gelijk welke product het beste past voor jouw viervoeter en kunnen jullie weer heerlijk samen van het buitenleven genieten!

Hondenrolstoel met luchtbanden

Afhankelijk van het karakter van jouw hond, kan een hondenrolstoel met luchtbanden een fantastische oplossing zijn voor de lichamelijke problemen van jouw hond. Voor actieve honden is de hondenrolstoel met luchtbanden namelijk perfect geschikt. Met de calculator kun je al vrij snel zien welke maat hondenrolstoel met luchtbanden het beste bij jouw hond past.

Door een blessure kan het voorkomen dat jouw hond minder goed ter been is. In dat geval is een hondenrolstoel het juiste product om aan te schaffen. Ook wanneer jouw huisdier een blijvende handicap is, kan deze uitvinding ervoor zorgen dat hij of zij zich weer op een juiste manier voort kan bewegen.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Voor welke soort hondenrolstoel met luchtbanden je uiteindelijk ook gaat, wanneer je deze via de webshop van Dierenbenodigdheden-online besteld, weet je in alle gevallen zeker dat deze van uitstekende kwaliteit is. We willen namelijk dat zowel jij als jouw viervoeter lang van de aankoop kan genieten en daarom hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Dat overigens niet alleen, we willen ook onze prijzen graag laag houden. Alle producten die je hierboven ziet, beschikken dan ook over een zeer zachte prijsstelling. En, doordat we dit kunnen combineren met de hoge kwaliteit, weet je bij aankoop van één van onze hondenrolstoelen zeker dat je profiteert van de perfecte prijs-kwaliteitverhouding!

Ik twijfel over de juiste hondenrolstoel en banden

Wil je toch nog graag meer weten over hondenrolstoel met luchtbanden? Twijfel je over de juiste keuze voor jouw hond? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers! We adviseren je graag uitgebreid over de juiste hondenrolstoel met luchtbanden voor jou doeleinde. Op die manier weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

Hondenrolstoel met luchtbanden

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1288 beoordelingen. Lees alle beoordelingen