Tre Ponti Tuigen en Lijnen

Ben je op zoek naar een honden of kattentuig?

Één die jouw hond of kat de meest optimale bewegingsvrijheid gaat bieden tijdens de wandeling of activiteit? Een verantwoord tuig, waarvan je weet dat het welzijn van je hond of kat als 1e prioriteit wordt gezien? De handgemaakte tuigen van Tre Ponti combineren kwaliteit en design met prachtige eigenschappen en een perfect en verantwoord draagcomfort voor elke hond of kat.

Voor de kleinere honden tot 7 kg en katten biedt Tre Ponti het tuigje basismodel Liberta. Dit tuigje is leverbaar in verschillende varianten, kleuren, dessins en basismaten. Tre Ponti tuigen bieden de hond en kat draagcomfort met de meest optimale bewegingsvrijheid, zonder enige obstructie en zonder enige negatieve drukpunten.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Over Tre Ponti

De gezondheid en het welzijn van de hond of kat zijn tijdens het ontwikkelproces altijd onze 1e prioriteit. Wij streven hierbij naar een zo prettig mogelijke pasvorm en een zo veilig en plezierig mogelijke interactie tussen de hond of kat en de handler. 

Tre Ponti heeft er bewust voor gekozen om niet één type tuig te ontwikkelen en vervolgens het formaat van dit model voor elk grootte hond of kat aan te passen. Nee, er is bewust gekozen om voor verschillende formaten honden en katten een ander model tuig te ontwikkelen, waarbij de specifieke pasvorm en eigenschappen beter aansluiten op de grootte en de specifieke behoeften van de hond of kat. Hierdoor ontstaat het meest optimale tuig voor elk hond of kat, of voor specifieke doeleinden. 

Ook vind Tre Ponti dat een hond of kat er gewoon 'mooi' uit moet kunnen zien. Het uiterlijk van het design staat bij de ontwikkeling als volgende prioriteit. De handgemaakte Tre Ponti producten zien er daarom buitengewoon mooi afgewerkt en trendy uit. Voor elke hond of kat is wel een modieus, stoer, of kleurig model te vinden en voor vrijwel elke activiteit een geschikt tuig.

Inmiddels wandelen reeds honderdduizenden honden en katten overal op de wereld dagelijks, onbelemmerd en tevreden in een Tre Ponti tuig. 

Tre Ponti: Tuigen die gemaakt zijn vanuit een verregaande liefde voor de hond en kat!!

GEBRUIKERSVRIENDELIJK

Eenvoudig om en af te doen. Het  materiaal houdt geen haren vast, is watervast en is razendsnel droog.

DESIGN

Doordachte ergonomische vormgeving, aangepast aan de grootte van de hond of kat.

BEWEGINGSVRIJHEID

Geen enkele blokkade van schouders of irritatie/wrijving bij de oksels.

DRAAGCOMFORT

Tre Ponti tuigen 'kantelen' niet en drukken nergens op negatieve drukpunten.

STERK MAAR VEDERLICHT

Handgemaakt van vederlichte, allergie-vrije, maar oersterke materialen.

FUNCTIONEEL

Onze tuigen zijn o.a. geschikt als wandel-, fiets- en  sporttuig. 

REPRESENTATIEF

Tre Ponti tuigen zijn er in allerlei kleuren, modellen en materialen. Er is voor elke hond of kat wel een mooi model.

GEEN LOZE BELOFTES OF MARKETINGPRAAT

Wij nemen het welzijn van jouw hond of kat serieus. Wij komen na wat wij beloven en jij en je hond of kat mogen ons aan deze belofte houden! 

Nee, wij hebben geen tuigen met ringen aan de voorzijde of met dubbele buiksingels. Gewoon, omdat wij de gezondheid en het welzijn van de hond en kat als 1e prioriteit hebben staan.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen