Looprad voor katten

Logo looprad kat one fast cat

Met een looprad voor katten van Dierenbenodigdheden-online.nl kun jij er op een gemakkelijke manier voor zorgen dat jouw kat of poes de dagelijkse beweging krijgt die hij of zij nodig heeft. Een looprad voor katten zorgt niet alleen voor een beter humeur voor jouw kat, maar bevordert dus ook nog eens de gezondheid van jouw viervoeter.

Het 6e generatie looprad is een verbeterde versie ten opzichte van voorgaande edities. Het rad produceert weinig geluid en het kunststof is sterk waardoor het looprad onverwoestbaar is voor katten t/m 11 kg. Het rad heeft een ergonomisch design met een diameter van 122 cm. Met deze loopwiel is het veilig en verantwoord lopen, wandelen of rennen voor kleine tot middelgrote katten. Kleinere diameter loopraden zijn zeer af te raden i.v.m. fysieke ongemakken op latere leeftijd. Alle onderdelen van het looprad zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen aanschaf looprad voor katten

Het aanschaffen van een looprad voor katten brengt meerdere voordelen met zich mee. Een aantal daarvan zijn hierboven al benoemd. Zo zorgt de beweging die jouw viervoeter in het looprad (ook wel loopwiel genoemd) kan krijgen voor een gezonder leven én een beter humeur. Door de extra beweging geniet jouw kat bovendien ook van een betere nachtrust. Zo snijdt het mes dus aan verschillende kanten met de aankoop van een looprad voor katten.

Zowel voor het humeur als de gezondheid van jouw viervoeter is het dus een goed idee om een looprad voor katten aan te schaffen. Het looprad voor katten is er in verschillende varianten, waardoor je kunt kiezen uit meerdere kleuren en designs. Zo vind je altijd een variant die perfect staat in de inrichting van jouw huis!

Opgesomd profiteert jouw kat dus van de volgende voordelen, na aanschaf van een looprad:

  • Betere gezondheid
  • Betere nachtrust
  • Beter humeur

Eigenschappen

Een kat of poes kan door middel van een looprad dus de beweging krijgen die hij of zij verdient. In het begin zal jouw huisdier niet vanuit nature het kattenloopwiel inspringen en dus zal enige training vereist zijn. Op het moment dat het looprad echt bij jouw kat of poes in het ‘systeem’ zit, zal hij of zij er meerdere keren per dag inspringen. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor één of twee korte sprintjes.

Vanaf dat moment zul je dus ook zien dat de looprad voor katten kan zorgen voor meer beweging, een betere gezondheid en een beter humeur. Heb je dus een kat of poes die wat humeuriger reageert en heb je het idee dat dit kan komen door een gebrek aan beweging? Dan kan het een goed idee zijn om het kattenlooprad te overwegen als aankoop!

Verschillende producten voor katten

Naast de verschillende loopraden, kun je bij Dierenbenodigdheden-online.nl ook terecht voor verschillende andere producten die het leven van jouw kat plezieriger kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan krabpalen, kattenmeubels of zelfs ware kattenhuizen. Stuk voor stuk producten die ervoor zorgen dat het binnenleven van jouw kat nog een stuk leuker wordt dan het al is!

Met de producten binnen ons assortiment zorg je er dus voor dat jouw kat zich naar hartelust kan uitleven binnenskamers. Dankzij de ontwikkelingen op het gebied van kattenmeubels, kun je tegenwoordig ook producten met prachtige designs uitkiezen. Je kiest dus niet alleen meer voor functionele meubels voor katten, maar ook voor echte ‘eyecatchers’ in huis.

Dankzij de ontwikkelingen die er zijn geweest op het gebied van kattenmeubels, loopraden en overige producten voor katten, weet jij te allen tijde zeker dat jouw kat of poes veilig gebruik kan maken van de producten. Zowel veiligheid als comfort staan namelijk hoog in het vaandel tijdens de ontwikkeling van dit soort producten.

Advies op maat

Heb je vragen over een looprad voor katten? Twijfel je over de juiste variant voor jouw kat of poes? Neem dan gerust contact met ons op! Ook voor al je vragen met betrekking op één van de overige producten voor katten uit ons assortiment, kun je altijd bij onze medewerkers terecht. We voorzien je graag van een advies op maat.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen