Kattenloopwiel


kattenloopwiel uitgelichte header

Waarom een kattenloopwiel van One Fast Cat kopen?

Het kattenloopwiel One Fast Cat is een veilige en leuke manier om te bewegen voor je kat. Een huisdier krijgt met het looprad voldoende lichaamsbeweging en blijft daardoor gezond en in conditie. Onderdelen zijn gemaakt van zwaar duurzaam kunststof en bij gebruik op normalerwijze bijna niet stuk te krijgen. De afwezigheid van een centrale aspunt betekent dat katten aan beide zijden van het kattenloopwiel gemakkelijk kunnen instappen. In plaats van één steunpunt heeft het kattenwiel 4 steunpunten. Dit maakt het wiel extra stabiel, en extra veilig voor uw kat!

Dagelijkse oefening met het kattenloopwiel kan huiskatten helpen om gewicht te verliezen, humeur te verbeteren en de spiermassa te vergroten.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat maakt het kattenloopwiel van ''One Fast Cat'' tot de beste van de wereld?

  • Ecovriendelijk en gemaakt van gerecyclede kunststoffen
  • Speciaal ontworpen voor stabiliteit (werkt ook op tapijt)
  • Run oppervlak is gemaakt van EVA-schuim,dit verhindert een stormloop van de kat en is veilig voor de pootjes
  • Gemakkelijk te reinigen (veeg het met een natte handdoek af of spuit het buiten schoon met een slang)
  • Open ontwerp, zodat katten van beide kanten in het kattenloopwiel kunnen

Hoge mate van veiligheid

Het kattenloopwiel One Fast Cat staat bekend als een uiterst veilig product voor jouw kat. Zo is, zoals eerder ook al even benoemd, het product speciaal ontworpen voor stabiliteit. Een ander voordeel van het run oppervlak, is dat dit gemaakt is van EVA-schuim. Dit zorgt ervoor dat een stormloop van de kat wordt tegengehouden en de pootjes van jouw kat niet bezeerd kunnen worden.

Meer plezier voor jouw kat

Het aanschaffen van het kattenloopwiel One Fast Cat heeft dus meerdere voordelen. Jouw kat zal dan ook veel plezier beleven aan dit product en op een speelse manier kan ervoor worden gezorgd dat de spiermassa van de kat wordt vergroot en gewicht wordt verloren. In z’n geheel zorgt het gebruik van dit product er dan ook voor dat het humeur van jouw kat aanzienlijk kan verbeteren.

Kattenloopwiel met Savannah Kat

Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1065 beoordelingen. Lees alle beoordelingen