Kattenloopwiel

Kattenloopwiel uitgelichte header

Waarom een kattenloopwiel van One Fast Cat kopen?

Het kattenloopwiel One Fast Cat is een veilige en leuke manier om te bewegen voor je kat. Een huisdier krijgt met het looprad voldoende lichaamsbeweging en blijft daardoor gezond en in conditie. Onderdelen zijn gemaakt van zwaar duurzaam kunststof en bij gebruik op normalerwijze niet stuk te krijgen. De afwezigheid van een centrale aspunt betekent dat katten aan beide zijden van het kattenloopwiel gemakkelijk kunnen instappen. In plaats van één steunpunt heeft het kattenwiel 4 steunpunten. Dit maakt het wiel extra stabiel, en extra veilig voor uw kat! Dagelijkse oefening met het kattenloopwiel kan huiskatten helpen om gewicht te verliezen, humeur te verbeteren en de spiermassa te vergroten.

Het 6e generatie kattenloopwiel is een verbeterde versie ten opzichte van voorgaande edities. Het loopwiel produceert weinig geluid en het kunststof is sterk waardoor het looprad onverwoestbaar is voor katten t/m 11 kg. Het wiel heeft een ergonomisch design met een diameter van 122 cm. Met deze loopwiel is het veilig en verantwoord lopen, wandelen of rennen voor kleine tot middelgrote katten. Kleinere diameter loopwielen zijn af te raden i.v.m. fysieke ongemakken op latere leeftijd. Alle onderdelen van het looprad zijn duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd.

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat maakt het kattenloopwiel van ''One Fast Cat'' tot de beste van de wereld?

  • Ecovriendelijk en gemaakt van gerecyclede kunststoffen
  • Speciaal ontworpen voor stabiliteit (werkt ook op tapijt)
  • Run oppervlak is gemaakt van EVA-schuim,dit verhindert een stormloop van de kat en is veilig voor de pootjes
  • Gemakkelijk te reinigen (veeg het met een natte handdoek af of spuit het buiten schoon met een slang)
  • Open ontwerp, zodat katten van beide kanten in het kattenloopwiel kunnen

Hoge mate van veiligheid

Het kattenloopwiel One Fast Cat staat bekend als een uiterst veilig product voor jouw kat. Zo is, zoals eerder ook al even benoemd, het product speciaal ontworpen voor stabiliteit. Een ander voordeel van het run oppervlak, is dat dit gemaakt is van EVA-schuim. Dit zorgt ervoor dat een stormloop van de kat wordt tegengehouden en de pootjes van jouw kat niet bezeerd kunnen worden.

Meer plezier voor jouw kat

Het aanschaffen van het kattenloopwiel One Fast Cat heeft dus meerdere voordelen. Jouw kat zal dan ook veel plezier beleven aan dit product en op een speelse manier kan ervoor worden gezorgd dat de spiermassa van de kat wordt vergroot en gewicht wordt verloren. In z’n geheel zorgt het gebruik van dit product er dan ook voor dat het humeur van jouw kat aanzienlijk kan verbeteren.

Kattenloopwiel met Savannah Kat

Voor een betere gezondheid én een beter humeur

Dankzij het loopwiel voor de kat van One Fast Cat, het merk waarover we hieronder nog verder zullen uitweiden, kan jouw kat worden gezien in de dagelijkse behoefte om te bewegen. Wanneer jouw kat gebruikmaakt van het loopwiel, krijgt hij dankzij de beweging ook een betere conditie.

Het is dus, naast het geven van de juiste voeding, een manier om jouw kat of poes gewicht te laten verliezen. Op die manier kan een loopwiel voor katten dus de gezondheid van jouw viervoeter na verloop van tijd echt verbeteren. Het aanschaffen van een loopwiel voor de kat kan dus bijdragen aan een betere gezondheid.

Wat in dit geval voor ons als mensen geldt, geldt ook voor een kat: wanneer de gezondheid wordt bevorderd, kan ook het humeur van een kat of poes beter worden. Zo snijdt het mes dus aan meerdere kanten, wanneer jij besluit om een loopwiel voor een kat of poes aan te schaffen. In meerdere opzichten kan dit een uitstekende keuze zijn.

OVER ONE FAST CAT

One Fast Cat is een bedrijf van dierenliefhebbers dat altijd op zoek is om meer welzijn voor huisdieren te bevorderen. Het bedrijf is dè bedenker, oprichter en fabrikant van het zogenaamde ''open kattenloopwiel''. Een wiel waarbij de kat van beide kanten kan instappen om te lopen of te rennen. Variaties loopwielen van andere merken zijn allemaal afgeleid van het ontwerp van One Fast Cat.

OVER HET ONTWERP

De oprichter van One Fast Cat, Sean Farley, had bedacht om een nieuw soort kattenloopwiel te ontwikkelen. Zijn doel was om dit nieuwe wiel betaalbaar te maken voor kattenliefhebbers in de hele wereld en tevens was zijn doel om de verzendkosten laag te houden. 

Dit is gelukt! Deze laatste versie van het kattenwiel-ontwerp wordt verzonden in een doos, is eenvoudig op te bouwen en kan gemakkelijk verplaatst worden. Jij en je kat(ten) zullen helemaal tevreden zijn als het looprad in gebruik wordt genomen!

One Fast Cat heeft het met GENERATIE 6 waargemaakt!

Alle beschikbare middelen zijn gebruikt om een ​​functionerend loopwiel te maken en er zijn vijf prototypes doorlopen voordat er tot een bevredigend ontwerp kwam. Onnodig te zeggen dat er vele honderden uren in Solid Works en de 3D-printer is gestoken. Het loopwiel is gemaakt van sterk kunststof en wij van Dierenbenodigdheden Blauwestad zijn erg blij om generatie 6 aan u te kunnen presenteren! One Fast Cat is het beste loopwiel voor uw kat(ten), betaalbaar en uniek in zijn soort!

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen