Kattenmeubel

Kattenmeubel of Krabpaal kopen?

De meeste kattenliefhebbers zullen beamen dat een krabpaal of krabmeubel onmisbaar is in huis, zeker wanneer u nog (een) jonge kitten(s) heeft. Katten zetten heel willekeurig hun scherpe nageltjes overal in en een krabpaal moet er voor zorgen dat dit niet meer gebeurt.

Wij hebben een ruime collectie onverwoestbare kattenmeubels (pronkstukken) van Lex & Max, prachtige kattenmeubels van MyKotty, trendy kattenhuizen van 51DegreesNorth en District 70, budget krabmeubels en duurzame krabpalen van Karlie, Ebi, Trixie en PetRebels.

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

WAAROM EEN KATTENMEUBEL LEX & MAX IN JE KAMER?

Een kattenmeubel van Lex & Max is een pronkstuk in uw (woon)kamer! Het heeft allure, is onverwoestbaar en is een verrijking in iedere interieur.

De stylisten van Lex & Max zijn er niet alleen op uit om de huisdieren te voorzien van hun ultieme troon maar ook om het huis te verrijken met zeer mooie blikvangers. Zo spreken ze bij Lex & Max niet van dierenbenodigdheden maar van ultieme woonaccessoires. Wilt u uw kat laten verrassen met een geweldige kattenmeubel van Lex & Max?

KATTENMEUBEL MYKOTTY KOPEN?

Een kattenmeubel zou bij elk interieur kunnen passen. Ze zijn multifunctioneel, omdat ze gebruikt kunnen worden als krabpaal, bed of speelgoed. Katten kunnen krabben, slapen, luieren, verstoppen of spelen. Voor elke kat is er een geschikte myKotty. Het maakt niets uit hoe oud of groot ze zijn, of hoeveel ze wegen. Alle materialen, die gebruikt worden voor de myKotty, zijn duurzaam, waardoor elk kattenmeubel tot wel een jaar lang gebruikt kan worden.

PRACHTIGE DESIGN KATTENHUIS

Een kat heeft behoefte aan een rustig plekje, waar ze lekker knus en veilig kan liggen. Een kattenhuis geeft een kat een geborgen en veilig gevoel. U wilt natuurlijk dat uw kat zich prettig thuis voelt en daar kunt u voor zorgen door het aanschaffen van een kattenhuis voor uw allerliefste huisdier.

KRABMEUBELS STEVIG EN ROBUUST

Een design krabmeubel vind je bij Dierenbenodigdheden Blauwestad. De krabmeubels zijn zeer stevig en robuust en zijn van alle gemakken voorzien. Tevens hebben wij krabmeubels die geschikt zijn voor de zwaardere kat. Onze krabmeubels staan mooi in iedere interieur en zijn gegarandeerd een succes bij elke kat.

KRABPAAL KOPEN?

Een krabpaal zou bij elk interieur kunnen passen. Ze zijn multifunctioneel, omdat ze gebruikt kunnen worden als krabpaal, bed of speelgoed. Katten kunnen krabben, slapen, luieren, verstoppen of spelen. Voor elke kat is er een geschikte krabpaal. Het maakt niets uit hoe oud of groot ze zijn, of hoeveel ze wegen. Alle materialen, die gebruikt worden voor de krabpalen zijn duurzaam, waardoor elk krabpaal voor een lange tijd gebruikt kan worden.

Verantwoorde materialen

De beste pluche kwaliteit, verantwoord hout en niet-giftige materialen, de nieuwste milieu-eisen. Duurzaam beleid en oplossingen is een must!

Kwaliteit met garantie

Al onze krabpalen zijn stabiel en van goede kwaliteit. Daarom is er fabrieksgarantie op al onze producten.

Lange levensduur

De levensduur is natuurlijk afhankelijk van het krabgedrag van je kat. Daarom worden sisal en plush verlijmt wat de levensduur met zo'n 30% verlengt!

EEN KATTENMEUBEL IS ALTIJD EEN GOED IDEE

We hebben al verschillende redenen genoemd waarom het aanschaffen van een kattenmeubel een goed idee kan zijn. We hebben het dan over alle verschillende soorten kattenmeubels. Daarbij kun je dus denken aan bijvoorbeeld krabpalen, maar zeker ook aan kattenhuizen en wandmeubels. Voor alle genoemde soorten kattenmeubels ben je bij Dierenbenodigdheden Blauwestad aan het juiste adres.

Welke soort kattenmeubel je ook koopt, de functie is over het algemeen hetzelfde. De aanschaf van een kattenmeubel zorgt er namelijk voor dat de gezondheid van jouw kat wordt bevorderd, het humeur zal verbeteren en bovendien ook nog eens dat de rest van jouw meubilair beschermd is tegen het krabben van jouw kat of poes.

Neem gerust contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze kattenmeubels of krabpalen? Neem dan gerust contact met ons op! We gaan je vraag dan z.s.m. beantwoorden.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1288 beoordelingen. Lees alle beoordelingen