Wandmeubel

Klim, klauter en krabplezier voor de kat

Katten zijn nieuwsgierige klauterkunstenaars. Met de TRIXIE-klimbouwstenen kunnen de katten zich op uitgebreide klimtochten begeven en hun leefruimte uitbreiden met hoger gelegen gebieden. Alle bouwstenen voor montage aan de muur kunnen variabel gecombineerd worden, in de woonruimte ingepast worden en vormen zo een avonturenparcours met rustplaatsen op ijle hoogte. Voor onbegrensde combinatiemogelijkheden!

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Meer binnenplezier voor jouw viervoeter

Met het aanschaffen van een wandmeubel zorg je dus voor meer binnenplezier voor jouw kat of poes. Hij of zij kan naar hartelust omhoog klimmen, om op die manier een mooi overzicht te krijgen over de rest van de woning. Met de wandmeubel creëer je bovendien een plek die echt helemaal alleen voor jouw kat of poes is en waar hij of zij zich even lekker kan terugtrekken.

Er zijn verschillende soorten wandmeubels die we aanbieden bij Dierenbenodigdheden Blauwestad. Zo vind je klim- en klauterladders terug, maar bijvoorbeeld ook krabplanken die aan de muur bevestigd kunnen worden. Zo kun je zelf ook even bekijken welke vorm van een wandmeubel voor katten goed kan staan in de inrichting van jouw woning.

Ook voor krabplanken en hangmatten

Wanneer je besluit om krabplanken aan de muur te bevestigen, zorg je er ook nog eens voor dat jouw viervoeter kan voorzien in een andere natuurlijke behoefte. We hebben het dan natuurlijk over het krabben van een kat. Door te krabben zorgt de kat ervoor dat zijn nagels helemaal scherp en gezond blijven.

Naast de al genoemde producten, beschikt ons assortiment ook over een hangmat voor aan de muur. Met aankoop van dit product zorg je voor een plek waar jouw kat niet alleen heen kan klimmen of klauteren, maar vervolgens ook nog eens heerlijk kan relaxen. Welke wandmeubel je ook besluit aan te schaffen, je weet zeker dat je jouw viervoeter er een enorm plezier mee doet.

Advies op maat

Heb je nog vragen over één van onze wandmeubelen voor katten? Neem dan gerust contact met ons op! Dankzij de jarenlange ervaring die we op dit gebied hebben bij Dierenbenodigdheden Blauwestad, kunnen we jou in veel gevallen voorzien van advies op maat. Ook voor al je vragen met betrekking op één van onze overige producten, kun je natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen