Krabmeubel

Een krabmeubel heeft meerdere functionaliteiten. Aan de ene kant zorgt een krabmeubel er namelijk voor dat jouw kat gezond blijft, aan de andere kant kan een krabmeubel ook een leuke toevoeging zijn aan jouw interieur in bijvoorbeeld de woonkamer. Krabmeubelen zijn er in heel veel verschillende varianten, waardoor je behoorlijk wat te kiezen hebt.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een krabmeubel kopen?

We hebben het in de inleidende tekst al even benoemd, een krabmeubel koop je om meerdere redenen. Het is een meubelstuk waarin jouw kat of poes zich heerlijk terug kan trekken. Bovendien kan een krabmeubel voor de nodige beweging zorgen en blijven door het krabben de nagels van jouw viervoeter gezond.

Het aanschaffen van een krabmeubel kent dus meerdere voordelen. Om het rijtje compleet te maken, sommen we het hieronder de pluspunten van het aanschaffen van een dergelijke meubel nog even voor je op:

  • Een krabmeubel is goed voor het humeur van jouw kat
  • De nagels van jouw viervoeter blijven op deze manier gezond
  • Het heeft een beschermende werking voor de rest van je interieur

BESCHERM DE REST VAN JE INTERIEUR

Wanneer de kat of poes niet kan doen aan zijn of haar natuurlijke behoefte, krabben, kan het zijn dat de bank of een stoel wordt aangezien als een krabmeubel. In dat geval voorziet de krabmeubel dus in de behoefte van de kat om te krabben. Het kopen van een krabmeubel voorkomt op die manier dus ook (blijvende) schade aan jouw bank of stoelen.

Buiten dat het aanschaffen van een krabmeubel dus de rest van jouw meubilair kan beschermen, kan een krabmeubel ook nog eens een echte ‘eyecatcher’ worden binnenskamers. Door de jaren heen zijn er veel verschillende soorten krabmeubels ontwikkeld. Daarbij wordt buiten de functie van het product, ook steeds meer gekeken naar het uiterlijk.

Dat heeft geresulteerd in een aantal prachtige krabmeubels, die schitterend kunnen staan in jouw design. De krabmeubels zijn er in verschillende formaten en ook verschillende kleuren. Door deze ontwikkeling is de kans groot dat jij al vrij snel een variant vindt die prachtig zal staan in jouw interieur!

krabmeubel

Breed assortiment

We willen graag dat jij wat te kiezen hebt. Je wil immers wel dat een krabmeubel ook goed in de stijl van jouw interieur past, zodat zowel jouw kat als jijzelf er plezier van hebben. Mede daarom kun je dus kiezen uit verschillende kleuren, groottes en vormen van krabmeubels. Ook op het gebied van merken kun je meerdere keuzes maken, dit doe je via het filter aan de linkerkant van deze pagina.

GEMAKKELIJK FILTEREN

Heb je al een bepaalde voorkeur op het gebied van krabmeubelen? Bijvoorbeeld op het gebied van merk? Dan kun je daar gemakkelijk selecteren. Via het filter aan de linkerzijde van deze pagina navigeer je namelijk snel naar de krabmeubel die jij graag wilt kopen. Het uitklapbare menu geeft meerdere merken waarop jij kunt filteren.

Ook wat betreft de prijs kun je zelf een filter instellen. Voor ieder budget vind je bij Dierenbenodigdheden-online.nl een prachtige krabmeubel. Eéntje die er niet alleen voor zorgt dat jouw kat gezond blijft en het goede humeur van jouw huisdier behouden blijft, maar ook nog eens prachtig kan staan in jouw woonkamer.

VOOR EEN GEZONDE EN GOEDGEHUMEURDE KAT

We hebben het al even gehad over de natuurlijke behoefte van de kat om te krabben. Dat dit een natuurlijke behoefte is, is niet zonder reden. Krabben zorgt er namelijk voor dat de nagels van een kat gezond blijven. Mede daarom is de krabmeubel dus een uitstekend product om aan te schaffen en bevorder je hiermee de gezondheid van jouw huisdier.

Niet alleen de gezondheid van jouw kat zal bevorderd worden door het aanschaffen van een krabmeubel, dat geldt ook zeker voor het humeur van jouw viervoeter. Wanneer de kat of poes voldoende kan bewegen en krabben binnenshuis, zal hij of zij namelijk ook goed in het kattenvelletje zitten!

VEEL VERSCHILLENDE VARIANTEN

Er zijn meerdere varianten van krabmeubels terug te vinden in ons assortiment. Ze verschillen onder andere qua afmeting, van welk merk ze afkomstig zijn en qua design. Zo kun je altijd voor een variant kiezen die niet alleen perfect aansluit bij jouw kat of poes, maar ook nog eens heel mooi staat in jouw interieur binnenskamers.

De aanbieders van krabmeubelen die je op dit moment terug kunt vinden in ons assortiment zijn District 70, Karlie, Trixie en Ibiyaya. Stuk voor stuk merken die bekendstaan om de hoge kwaliteit van de producten die zij vervaardigen. Zo weet je zeker dat jouw kat of poes ook gedurende lange tijd plezier heeft van een krabmeubel, wanneer je besluit er één aan te schaffen.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Dierenbenodigdheden-online.nl hebben we service hoog in het vaandel staan. Daarom zorgen we er dus ook voor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Door deze hoge mate van kwaliteit, kun je ervan uitgaan dat jouw kat of poes gedurende lange tijd van de aankoop van een krabmeubel kan genieten.

De hoge kwaliteit proberen we overigens altijd te combineren met zeer scherpe prijzen. Dat resulteert dus ook nog eens in een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt overigens altijd tegen ieder budget een geschikte krabmeubel vinden bij ons in de webshop. In het filter kun je namelijk ook op dit onderdeel sorteren.

Kom gemakkelijk bij het juiste product

We kunnen ons voorstellen dat je door het uitgebreide assortiment kunt gaan twijfelen over welke krabmeubel het meest geschikt is voor jouw kat of poes. Dan helpen we je natuurlijk graag bij die zoektocht, maar wellicht kan het filter linksboven op deze categoriepagina je daar ook al enigszins bij helpen.

Heb je dus al enig idee over de eigenschappen waaraan de krabmeubel die jij wilt gaan kopen dient te voldoen? Dan kun je dit invullen in het filter. Zo kun je op die manier al een keuze maken op het gebied van prijs, merk en draaggewicht. Op de productpagina’s zelf kun je vervolgens meer informatie vinden over de desbetreffende krabmeubel.

Neem gerust contact op

Heb je een krabmeubel gezien die volledig voldoet aan jouw wensen? Dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Vervolgens doen wij ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Heb je toch eerst nog wat vragen over één van de producten uit onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan je graag te woord en kunnen je adviseren over de juiste keuze.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen