Krabpaal

Op zoek naar een krabpaal?

Ben jij op zoek naar een krabpaal of een grote krabpaal, de XXL variant voor jouw kat? Dan zit je goed bij Dierenbenodigdheden Online! Een krabpaal, ook wel kattenpaal genoemd, heeft verschillende functionaliteiten en de belangrijkste daarvan is dat jouw kat lekker kan krabben. Krabben is een natuurlijke behoefte van katten, dus als er geen krabpaal aanwezig is, kan het voorkomen dat de kat gaat krabben aan het meubilair.

29 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen

Een krabpaal draagt enorm bij aan de gezondheid van een kat. Het krabben is nodig voor een kat, zodat de nagels van de kat helemaal gezond en scherp blijven. Met een krabpaal zorg je er dus onder andere voor dat jouw kat altijd goed in z’n vel zit en helemaal gezond door het leven gaat. Het kopen van een krabpaal kent op die manier meerdere voordelen:

  • Jouw kat blijft gezond en behoudt een goed humeur
  • Het meubilair in je kamer blijft heel
  • Bij Dierenbenodigdheden-online.nl heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment

Trixie krabpaal lifestyle

Voorzie in het aangeboren instinct van jouw kat

Het krabben van een kat is een aangeboren instinct. De kat doet dit bijvoorbeeld om zijn klauwen te kunnen slijpen. Daarnaast zorgt een krabpaal er ook voor dat de spieren van jouw kat of poes optimaal worden getraind. Bovendien is een krabpaal vaak redelijk hoog en dat maakt dat de kat van bovenaf een prachtig uitzicht over de gehele kamer heeft.

Voor een goed humeur

Het is in de vorige alinea al even aan bod gekomen: door een krabpaal kan jouw kat of poes voorzien in het aangeboren instinct. De krabpaal zorgt er daarnaast voor dat de spieren van jouw kat of poes worden getraind. Kortom: een krabpaal is behoorlijk goed voor de gezondheid van jouw kat of poes.

En dat is niet het enige voordeel dat het aanschaffen van een krabpaal met zich meebrengt. Een betere gezondheid zorgt namelijk in veel gevallen voor een beter humeur. Jouw huisdier kan zich vrij bewegen en is daarnaast in staat om volledig te voorzien in zijn of haar behoeftes. En dat zorgt voor minder stress, met daarmee dus vrijwel automatisch ook een beter humeur.

Bescherm je meubilair

Met het aanschaffen van een krabpaal zorg je er dus onder andere voor dat jouw bank of stoel wordt beschermd. Bovendien vergroot je het speelplezier van jouw kat, doordat deze lekker in de krabpaal kan klimmen. Zo snijdt het mes dus aan twee kanten: jouw kat kan spelen met de krabpaal en de meubelstukken in je woonkamer blijven mooi.

UITSTEKENDE KWALITEIT

Bij Dierenbenodigdheden-online.nl willen we graag dat jij (en in dit geval dus met name jouw kat) gedurende lange tijd kunt genieten van jouw aankoop. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van uitstekende kwaliteit zijn. Door alleen de beste merken te leveren, hebben we de kwaliteit van de krabpalen hoog in het vaandel staan.

ZEER SCHERPE PRIJZEN

Wanneer je besluit een bestelling bij ons te plaatsen, denk je niet alleen aan het welzijn van jouw kat. Je denkt ook nog eens aan je eigen portemonnee. Hoewel we de beste kwaliteit aanbieden, kunnen we dit namelijk ook nog eens doen tegen zeer scherpe prijzen. Zo kun je met een gerust hart de producten uit ons assortiment aanschaffen.

PERFECTE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

We hebben het al even gehad over de uitstekende kwaliteit van onze krabpalen. Door het werken met A-merken, weet jij zeker dat je bij aanschaf van een bepaalde krabpaal altijd een variant in huis haalt die gedurende lange tijd mee kan gaan. Het aspect kwaliteit is echter niet het enige waar we voor gaan bij Dierenbenodigdheden-online.nl

Die uitstekende kwaliteit willen we namelijk graag combineren met scherpe prijzen. Zoals we hierboven al even genoemd hebben, denk je bij het aanschaffen van één van onze krabpalen ook nog eens aan je eigen portemonnee. Door de scherpe prijs te combineren met de hoge mate van kwaliteit, kunnen we wel stellen dat jij te allen tijde geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Verschillende varianten

Zoals je op deze pagina kunt zien, heb je bij Dierenbenodigdheden-online.nl behoorlijk wat keuze op het gebied van krabpalen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een open of ‘dichte’ krabpaal of een krabpaal met meerdere zitelementen of één. Ook heb je verschillende keuzemogelijkheden op het gebied van de kleur van zo’n kattenpaal.

Naar wat voor soort krabpaal je dus ook op zoek bent, je vindt altijd een variant die goed aansluit op jouw behoeftes. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een eenvoudige krabpaal die ook al uitstekend dienst kan doen voor jouw huisdier? Dan kunnen de Karlie Krabpaal Big Cat of de Trixie Krabpaal Harvey uitstekende keuzes zijn. Koop je toch liever een uitgebreidere kattenpaal? Dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Trixie Krabpaal Madrid of de Marlena-variant.

Kom gemakkelijk bij de krabpaal waar je naar op zoek bent

Met behulp van het filter links bovenaan deze pagina, kom je gemakkelijk bij het product waar je naar op zoek bent. Heb je al enigszins nagedacht over de voorwaarden waaraan de krabpaal volgens jou dient te voldoen? Dan kan dit een erg handige tool zijn om snel door het uitgebreide assortiment bij de juiste krabpaal te komen.

Zo kun je bijvoorbeeld al ideeën hebben op het gebied van de prijs waarvoor jij een krabpaal zoekt. In sommige gevallen heb je misschien al meer ervaring op het gebied van krabpalen en heb je al een voorkeur ontwikkeld voor een bepaald merk. Ook in dat geval kom je makkelijk bij de producten van dat merk, door middel van het filter. Mocht je er niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag.

Andere producten voor jouw kat

Is een krabpaal toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek was? Niet getreurd! Bij Dierenbenodigheden-online.nl kun je ook terecht voor verschillende andere soorten meubels die bijdragen aan het plezier van jouw kat! Zo kun je bij ons onder andere terecht voor de volgende soorten meubels:

Kattenmeubels

Onder onze categoriepagina ‘Kattenmeubels’ vind je verschillende meubelstukken die ontworpen zijn voor jouw kat of poes. Zo vind je hier heerlijk comfortabele manden voor jouw kat, maar bijvoorbeeld ook meerdere krabpalen. Zowel kleinere als grotere kattenmeubels zijn hier te vinden, die allemaal bijdragen aan het dagelijkse plezier van jouw kat.

Kattenhuizen

Met een kattenhuis creëer je voor jouw kat echt een eigen plekje in de kamer. Een kattenhuis zorgt ervoor dat jouw huisdier naar hartenlust kan spelen en zijn of haar energie kwijt kan. Op die manier wordt het humeur van jouw kat beter en bovendien kun je kiezen uit veel verschillende kattenhuizen. Daardoor vind je altijd een kattenhuis die perfect in jouw interieur past.

Met de verschillende kattenmeubels uit ons assortiment, kun je jouw kat of poes dus helemaal voorzien van de producten die hij of zij nodig heeft. Enerzijds voor de gezondheid, maar de aanschaf van dit soort producten draagt ook zeker bij aan het humeur van jouw huisdier. En daarmee geniet jij ook weer van een blije en tevreden kat of poes.

Waar moet je op letten tijdens het kopen van een krabpaal?

Wanneer je besluit om een krabpaal te gaan kopen, dien je met een aantal zaken in ieder geval rekening te houden. We hebben ze even voor je op een rij gezet:

  1. De juiste hoogte van de krabpaal: een krabpaal moet ervoor zorgen dat een kat zich volledig uit kan strekken en op die manier gebruik kan maken van dit meubelstuk. Zorg er dus voor dat de krabpaal hoog genoeg is.
  2. Heb je een grote kat? Zorg er dan ook voor dat je kiest voor een kattenpaal waarvan de bodem groot genoeg is. Daardoor heeft jouw kat namelijk voldoende stabiliteit tijdens het spelen met de krabpaal.
  3. Heb je een energieke kat? Dan kan het een goed idee zijn om een krabpaal te kopen waar ook een extra speeltje aan vastzit. Zo kan jouw huisdier helemaal zijn of haar energie kwijt.
  4. Het materiaal van de krabpaal. De palen in onze webshop zijn hoofdzakelijk voorzien van sisal, wat betekent dat deze producten goed beschermd zijn tegen de echt scherpe nagels.
  5. Het budget dat je wilt uitgeven aan de krabpaal. We hebben zowel goedkopere als duurdere varianten in ons assortiment. Je kunt dus meerdere kanten op.

Op het moment dat je op bovenstaande vragen een antwoord hebt, kun je gericht(er) op zoek gaan naar de juiste krabpaal voor de behoeftes van jouw kat. Op de pagina’s van de krabpalen zelf vind je dan ook nog meer informatie, zodat je verschillende krabpalen op de juiste manier met elkaar kunt vergelijken. Zo maak je altijd de juiste keuze met betrekking tot de aanschaf van een kleinere of grotere krabpaal!

KRABPAAL KOPEN BIJ DIERENBENODIGDHEDEN-ONLINE.NL

De voordelen van het aanschaffen van een krabpaal zijn al even benoemd. Zo zorgt de aankoop van een krabpaal er onder meer voor dat jouw meubilair beschermd blijft en dat jouw kat zich naar hartelust kan uitleven op de krabpaal. Zowel voor het humeur als de gezondheid van jouw kat heeft een krabpaal een belangrijke functie.

Wanneer je besluit om een krabpaal te kopen bij Dierenbenodigdheden-online.nl, weet je daarnaast ook nog eens zeker dat je een krabpaal van hoge kwaliteit krijgt. Bij Dierenbenodigdheden-online.nl willen we namelijk dat jij altijd tevreden bent met jouw aankoop.

Naast dat we ons best doen om het door jou bestelde product zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, willen we ook graag dat jouw kat lang van de gekochte krabpaal kan genieten. Daarom zorgen we ervoor dat al onze producten getest zijn en van uitstekende kwaliteit zijn. Zo weet jij zeker dat je een product koopt voor een fantastische prijs-kwaliteitverhouding.

Ben je meer op zoek naar een grotere variant krabpaal? Wees dan niet getreurd! Ook die kun je namelijk in ons assortiment terugvinden. Naast de krabpalen op deze pagina vind je in onze categorieën met producten namelijk ook nog de categorie ‘Krabpaal XXL’ terug. Hier vind je grotere formaten krabpalen.

Advies op maat

Door het uitgebreide assortiment op Dierenbenodigdheden-online.nl heb je behoorlijk wat te kiezen. Dat zorgt ervoor dat je altijd een variant vindt die perfect aansluit op de wensen en behoeftes van jouw kat. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om ééntje te vinden die ook qua uiterlijk past in jouw interieur. Zie je toch door de bomen het bos niet meer? Dan helpen we jij bij Dierenbenodigdheden-online.nl graag verder! Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van krabpalen, weten we vaak welke variant het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes.Neem dus gerust contact met ons op!

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen