Grote Krabpaal XXL

Grote krabpaal kopen, de XXL-variant?

Wil jij een functionele én schitterende nieuwe meubel voor jouw kat of poes aanschaffen? Dan zit je goed bij de grote krabpalen categorie van Dierenbenodigdheden-online.nl! Onze krabpalen zijn er in veel verschillende soorten en maten met extra dikke stammen, waardoor je altijd een variant kunt kiezen die ook nog eens perfect staat in jouw woonkamer!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen grote krabpalen XXL

Het aanschaffen van grote krabpalen XXL kent verschillende voordelen. Zo zorgt een krabpaal ervoor dat jouw kat of poes helemaal gezond blijft. Door het krabben, blijven de nagels namelijk gezond. Andere voordelen van het aanschaffen van een krabpaal via Dierenbenodigdheden-online.nl, zijn bijvoorbeeld:

  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
  • Zorgt ervoor dat jouw kat helemaal gezond blijft
  • Door het ruime aanbod vind je altijd een variant die past in jouw interieur

krabpalen xxl

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Bij Dierenbenodigdheden-online.nl hebben we service hoog in het vaandel staan. We willen dan ook dat jij (en met name jouw kat) lang kan genieten van de aanschafte grote krabpaal. Mede daarom zorgen we ervoor dat de producten uit ons assortiment van uitstekende kwaliteit zijn. Doordat we dit kunnen combineren met zeer scherpe prijzen, profiteer je bij ons ook nog eens van een optimale prijs-kwaliteitverhouding!

Zorg ervoor dat jouw kat gezond blijft

Katten hebben als natuurlijke behoefte dat ze willen krabben. Het krabben aan objecten zorgt er bovendien voor dat de nagels van het diertje helemaal gezond blijven. Wanneer de kat deze behoefte niet kan uitvoeren, doordat er geen grote krabpaal in huis is, kan het voorkomen dat er aan meubels wordt gekrabd. Met de aanschaf van een grote krabpaal bescherm je dus ook nog andere delen van het interieur die eventueel als krabpaal gebruikt kunnen worden.

Natuurlijk instinct

Het krabben is voor een kat een natuurlijk instinct. Het zorgt ervoor dat de nagels van jouw kat scherp kunnen blijven en aan kunnen scherpen. Wanneer een kat aan een krabpaal krabt, laten de buitenste lagen van de nagels namelijk los. Dit zijn de minder scherpe en vaak wat beschadigde delen van de nagel. Doordat deze loslaten, komen de scherpe nagels weer meer naar voren.

Voor ieder budget een prachtige krabpaal

Wellicht heb je al een idee wat je wilt uitgeven aan de krabpaal voor jouw huisdier. In dat geval kun je makkelijk over deze pagina navigeren en bekijken welke van de producten aan jouw budget voldoet. Er zijn zowel duurdere als goedkopere krabpalen terug te vinden in ons assortiment, waardoor we voor ieder budget een prachtige krabpaal kunnen aanbieden.

Meerdere functies

We hebben het al even kort benoemd; een krabpaal heeft meerdere functies. Het zorgt er dus voor dat jouw kat of poes gezond kan blijven en dat de minder scherpe nagels gemakkelijk worden vervangen door scherpe nagels. Een paal om te krabben is echter ook een extra speelgoed voor katten, waardoor eventuele stress al snel minder wordt en het humeur van jouw huisdier zal verbeteren.

krabpalen xxl

Zeer divers assortiment

Naast het feit dat de grote krabpalen dus ideaal zijn om jouw kat bezig en gezond te houden, kunnen ze ook nog eens een extra dimensie geven aan jouw interieur. Je vindt dan ook grote krabpalen in allerlei soorten en maten in ons assortiment. Zowel qua kleur als formaat kun je meerdere kanten op, waardoor je altijd een variant vindt die perfect staat in jouw woon- of slaapkamer!

Andere soorten kattenmeubels

Zijn de grote krabpalen toch niet helemaal datgene waar je naar op zoek was? Dan loont het wellicht om ook eens een kijkje te nemen bij de andere (kleinere) krabpalen die je in ons assortiment terug kunt vinden. Ook voor verschillende andere kattenmeubels kun je bij Dierenbenodigdheden-online.nl terecht, zoals:

Stevigheid van de krabpaal

Het is belangrijk dat de krabpaal die je uiteindelijk besluit aan te schaffen, stevig gebouwd is. Wanneer de kat druk aan het spelen en krabben is op de krabpaal, wil je natuurlijk niet dat er ongelukken gebeuren. Koop daarom een krabpaal waar jouw kat of poes met het volle gewicht aan kan hangen. Op die manier zorg je ervoor dat jouw viervoeter zich veilig en naar hartenlust kan gaan uitleven.

Advies op maat

Heb je nog twijfels over de juiste grote krabpaal, de XXL-variant voor jouw kat of poes? Bij Dierenbenodigdheden-online.nl helpen we je graag verder om de meest geschikte grote krabpaal voor jouw huisdier te vinden. Ook wanneer je vragen hebt over één van onze andere producten, kun je natuurlijk altijd bij onze medewerkers terecht. Zo weet je dat je een weloverwogen keuze kunt maken.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen