FC4 / FC7 - Hondenrolstoel Medium/Large 12 x 16 Luchtbanden

Aanbiedingsprijs € 568,00 Normale prijs € 668,00


Meer informatie over FC4 / FC7 - Hondenrolstoel Medium/Large 12 x 16 Luchtbanden

SKU
WW300-12-16
Op voorraad
Betaal tot 36 termijnen

Vanaf €18.84 per maandDe Hondenrolstoel Walkin' Pets Large 12 x 16 heeft 16 inch luchtbanden en is geschikt voor honden van 14 tot 32 kg (medium frame) en 32 tot 82 kg (large frame) met een flankhoogte van 48 tot 56 cm.

Zorg er voor, dat uw huisdier op zijn/haar zijde ligt. Zoek de vouw op van de overgang van buik naar bovenbeen. Meet daarna vanaf de vouw tot aan de langste teennagel van uw huisdier. Het been moet een natuurlijke kromming hebben, dus niet de poot recht trekken.

Voordelen

  • Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

  • Veilig betalen met iDEAL, Afterpay/Riverty, MisterCash, Sofort Banking, GiroPay of Creditcard.

  • Ook: Gespreid Betalen (SprayPay)!

  • 30 Dagen retourrecht. Niet goed, geld terug.

  • KLANTEN WAARDEREN ONS MET 9.3 / 10Meer informatie over FC4 / FC7 - Hondenrolstoel Medium/Large 12 x 16 Luchtbanden

De Hondenrolstoel Walkin' Pets is speciaal ontworpen voor honden, die om verschillende redenen hun achterpoten niet meer goed kunnen gebruiken. Hierbij kan leeftijd een grote rol spelen, maar ook een achterpootverlamming, heupdysplasie of degenerative myelopathie (DM). Met de Hondenrolstoel Walkin' Pets blijft uw hond volop in beweging en hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk gezond.

Hondenrolstoel Walkin' Pets is een Amerikaans product en wordt in de Verenigde Staten door dierenartsen aanbevolen, het materiaal is dan ook van zeer hoge kwaliteit!

* De Hondenrolstoel Walkin' Pets Large 12 x 16 heeft 16 inch luchtbanden en is geschikt voor honden van 14 tot 32 kg (medium frame) en 32 tot 82 kg (large frame) met een flankhoogte van 48 tot 56 cm.

Wat zit er in de doos van de Hondenrolstoel Walkin' Pets:

 • 1 Frame
 • 2 Sets of extenders
 • 2 Connectors
 • 1 Front Harness with Sleeves

1 Frame

Het frame is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Dit maakt het onbreekbaar en bestand tegen de elementen. De wielen met opzetstukken (struts) worden aan de zijkant bevestigd.

1 (2) Sets of extenders 

De extenders zitten aan de zijkant van het frame en kunnen op de lengte van de hond worden ingesteld. Wanneer de extender precies in het midden van de voorpoot uitkomt zit deze juist. Op de extenders zit een klemgesp waar het voor-harnas op geklikt wordt. Mocht de standaard geplaatste set extenders te kort zijn, er zit een 2e set extenders in de doos voor de wat langere honden. Bij de Hondenrolstoel Large wordt 1 set extenders geleverd.

2 Connectors

Met de connector word de breedte van het frame ingesteld, zodat deze precies om uw hond heen past. Mocht de standaard geplaatste connecter te klein zijn, er zit een 2e extra grote connector in de doos voor de wat bredere honden.

1 Front Harness with Sleeves

Het voorharnas gaat over de nek van de hond en klikt in de klem-gesp van het frame. Het is van zacht materiaal en eenvoudig om maat te maken.

Handleiding

Bijgeleverd is een Engelstalige handleiding. Het is sterk aan te bevelen deze eerst goed door te nemen voor het frame te monteren.

Inhoud Wheel Kit:

 • 1 Wheel Set with Struts
 • 1 Set Leg Rings Rear Support Saddle
 • 2 Stirrups
 • 1 Belly Belt

1 Wheel Set with Struts

1 Set Leg Rings Rear Support Saddle

In de leg rings komen de achterpoten, deze draagt het achterlijf van de hond. De ringen zijn met foam bekleed en worden met klittenband samengevoegd. De leg rings zijn eenvoudig in het frame te plaatsen. Het is voorzien van clips waardoor het zonder schroeven in het frame geklikt kan worden.

2 Stirrups

De stirrups kunnen gebruikt worden om de achterpoten in te hangen. Bij bijvoorbeeld verlamming slepen deze dan niet over de grond zodat ze niet verwonden. De achterpoten dien in een hoek te hangen. Wanneer de hond ze niet nodig heeft zorg er dan voor dat de poten net bij de grond kunnen. Op deze manier kan de hond de kar in beweging zetten.

1 Belly Belt

De belly belt kan gebruikt worden wanneer voor honden die last hebben van rugproblemen, lange rug of die overgewicht hebben. Nadat de hond in het frame is gezet kan de belly belt worden bevestigd. Deze wordt op het frame bevestigd.
De belly belt is optioneel en hoeft niet altijd gebruikt te worden.


betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen