InnoPet

InnoPet staat al sinds jaar en dag bekend als één van de merken met kwalitatief uitstekende producten op dierengebied. Zo heeft InnoPet bijvoorbeeld verschillende producten ontwikkeld die jouw hond een plezierig leven kunnen bieden. Daarbij zijn het ook producten die er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij een dagje uit kunt met de hond. Denk hierbij aan het wandelen van lange stukken, voor bijvoorbeeld kleine honden. In zo’n geval is een hondenbuggy van InnoPet een ideaal product om te gebruiken.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Innopet Hondenbuggy’s

Eén van de producten van Innopet is de hondenbuggy. Wanneer een hond niet goed meer lange stukken kan lopen, is het aanschaffen van een hondenbuggy vaak een goede oplossing gebleken. In de hondenbuggy kun jij jouw hond vervoeren, zodat je alsnog lekker samen naar een park kunt dat zich niet pal naast je huis bevindt.

De redenen waarom een hond niet meer goed lange stukken kan lopen, zijn vaak zeer divers. Zo kan het komen door ouderdom of bijvoorbeeld een ongeluk. Kleinere honden zijn over het algemeen vaak minder goed in staat om grote stukken te wandelen dan grotere honden. Wat de reden ook is, met een Innopet hondenbuggy is dit probleem in één klap opgelost!

InnoPet Hondenreistassen

Ook de hondenreistassen van InnoPet zorgen ervoor dat kleinere honden of honden die kampen met gezondheidsklachten, gemakkelijk mee kunnen worden genomen op pad. Wil je dus een stuk wandelen of andere leuke dingen doen met jouw hond, dan kan jouw viervoeter comfortabel mee worden genomen in een hondenreistas.

Er zijn verschillende soorten hondenreistassen van InnoPet. Zo kun je kiezen voor meerdere vormen hondenreistassen en ook wat betreft de afmetingen en kleuren biedt InnoPet verschillende varianten aan. Zo kies je altijd voor de hondenreistas van dit merk die het beste aansluit op jouw wensen en behoeftes!

InnoPet andere accessoires

Buiten de hierboven genoemde producten, kun je ook voor diverse (bijbehorende) accessoires van InnoPet bij ons terecht. Zo vind je onder meer verschillende regenhoezen, die perfect aansluiten op het aanbod van de hondenbuggy’s. Ook koppelstukjes, trimtafels en hondenbuggy travelbags vind je binnen het assortiment InnoPet producten op Dierenbenodigdheden-online.nl!

Beoordeeld met 9.2/10 gebaseerd op 681 beoordelingen. Lees alle beoordelingen