Over ons

Toen het begon....

In 2007, toen alles begon, woonden wij in Winschoten. We kregen voor onze hond en katten veel spulletjes van een bekende van ons, die leverancier was in dierenbenodigdheden. Eigenlijk waren deze spulletjes voor ons overbodig, maar wel geschikt voor andere honden en katten. Wij zijn toen begonnen om deze spulletjes te gaan verkopen bij de ingang van een plaatselijke supermarkt. Dit beviel zo goed, dat we snel daarna ook op een hondenbeurs gingen staan. Van het één kwam het ander en onze eerste webshop was geboren met dierenbenodigdheden.

We kregen al snel de vraag van een vaste klant of wij een hondenfietskar konden leveren, door navraag te doen bij DoggyRide, zijn we gestart met de verkoop van hondenfietskarren. Dit was en is nog steeds een groot succes. Het idee kwam bij ons, als het met een hondenfietskar lukt, dan gaat het ook lukken met een kinderfietskar. Hiervoor hadden wij wel een nieuwe webshop nodig. Fietskarretje.nl was geboren.

Langzamerhand zijn we verder gegroeid en hebben we een aantal jaren geleden een overkoepelende naam voor onze webshops bedacht, dit werd FDB-Shops. We zijn trots, dat FDB-Shops inmiddels uit 5 goedlopende webshops bestaat.

Ons succes hebben we mede te danken aan de goede service, die wij verlenen, we worden dan ook zeer goed gewaardeerd in de beoordelingen van Kiyoh. 

De webshops van FDB-Shops zijn:

  • Fietskarretje.nl
  • Dierenbenodigdheden Blauwestad
  • Telefoonhouder-shop.nl
  • Fahrrad-anhängerchen.de
  • Katzenlaufrad.de

Uiteraard voldoen al onze producten aan strenge Europese kenmerken en hebben een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding.

Onze adresgegevens:

Groeveweg 13
9682RP Oostwold (Gem. Oldambt)
Nederland

Telefoon: +31(0)597542049
Mobiel: +31 (0)6 15434840

KvK nummer: 02092460
B.T.W. nummer: NL0014.92.023.B61

Betaling d.m.v. bankoverschrijving t.n.v.

FDB-Shops
IBAN: NL40 KNAB 0257 9036 58
BIC code (SWIFT): KNABNL2H

Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 882 beoordelingen. Lees alle beoordelingen