Trimsalon

Trimsalon Dierenbenodigdheden-online.nl

Het trimmen van je hond is belangrijk, want daarmee houd je de vacht en de huid van je hond gezond. Bij Dierenbenodigheden-online.nl kun je voor verschillende trimsalonartikelen terecht. Zowel voor grotere als kleinere kammen, borstels, klemmen, onderhoudssprays en puimstenen ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk deze en nog veel meer andere producten op het gebied van trimsalon voor dieren op deze categoriepagina.

Producten 1-80 van 151

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Belangrijkheid trimmen

Onder meer de vacht laat zien hoe gezond jouw hond is of kan zijn. Honden kunnen hun vacht gedeeltelijk zelf verzorgen, maar lang niet goed genoeg. Voor praktisch elke hond is het dan ook belangrijk dat de vacht af en toe op de juiste manier getrimd wordt. Voor het trimmen kun je verschillende artikelen gebruiken.

Uitgebreid assortiment

Het is hierboven al even benoemd: het assortiment van Dierenbenodigdheden-online.nl is behoorlijk groot op het gebied van trimsalon artikelen. Producten waarvoor je onder andere bij ons terecht kunt om je hond op de juiste manier te kunnen trimmen, zijn:

  • Borstels
  • Kammen
  • Klemmen
  • Onderhoudssprays
  • Puimstenen
  • Klittenharken
  • Vocht eliminatoren

Ook voor behoorlijk aantal andere producten op het gebied van trimmen van je hond kun je bij ons terecht. Zo weet je zeker dat je jouw viervoeter altijd op de juiste manier kunt trimmen.

Zowel voor kortharige als langharige honden

Het is wellicht logisch om te denken dat honden met lang haar meer behoefte hebben aan een trimbeurt, maar ook voor kortharige honden is het belangrijk dat de vacht af en toe wordt bijgewerkt. Dat zorgt ervoor dat ook kortharige honden geen last krijgen van een vervuilde vacht en helemaal gezond blijven.

Advies op maat

Twijfel je nog over de juiste trimproducten die jij nodig hebt voor jouw hond? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte trimsalon artikelen voor jouw viervoeter. Ook voor vragen over één van onze andere producten, kun je te allen tijde bij ons terecht.

Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 990 beoordelingen. Lees alle beoordelingen