Hondenfietskar

honden fietskar uitgelichte banner

Hondenfietskar kopen

Wanneer je graag grote stukken wilt overbruggen met jouw hond, kan het een goed idee zijn om eens na te denken over het kopen van een hondenfietskar. Wanneer een bepaalde afstand te ver is voor jouw hond, kan een hondenfietskar ervoor zorgen dat jouw huisdier op een comfortabele manier alsnog van A naar B kan worden gebracht.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen hondenfietskar

Met een hondenfietskar geniet je van vele voordelen. Een hondenkar kan bijvoorbeeld ideaal zijn wanneer je samen met jouw hond wilt gaan lopen op een bepaalde plek, maar daarvoor een grote afstand hebt te overbruggen. Om ervoor te zorgen dat jouw dier niet uitgeput is voor je op de wandelroute aankomt, kan de hondenfietskar de ideale oplossing zijn.

Hondenfietskar

Hondenfietskarren van hoge kwaliteit

Bij Dierenbenodigdheden-online.nl hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo zijn onze hondenkarren allemaal voorzien van een groot comfort en voldoen ze aan alle belangrijke veiligheidseisen. Op die manier weet jij zeker dat je jouw hond op een veilige manier kunt vervoeren en dat verre uitjes opeens weer goed mogelijk zijn.

verschillende soorten Hondenfietskarren

Verschillende soorten hondenfietskarren

Er zijn verschillende soorten hondenfietskarren. De merken die je op dit moment vindt in ons aanbod van hondenfietskarren, zijn DoggyRide, Burley, KidsCab, Vantly en Trixie. Door het uitgebreide aanbod aan hondenkarren, vind je altijd het merk en de variant die het beste bij de wensen van jou en jouw huisdier passen.

accessoires Hondenfietskarren

Accessoires hondenfietskarren

Naast de hondenfietskarren zelf, kun je bij ons ook nog terecht voor verschillende soorten accessoires. Daarbij kun je denken aan een regenhoes of een luxe ligmat voor in de hondenfietskar. De accessoires zijn onderverdeeld in accessoires voor het merk DoggyRide en accessoires voor de overige merken. Zo kun je jouw aankoop gemakkelijk combineren met de juiste accessoires.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Naast de hoge kwaliteitseisen die we stellen aan onze producten, hanteren we bij Dierenbenodigdheden-online.nl ook zachte prijzen. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij profiteert van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding bij het aanschaffen van een hondenfietskar uit onze webshop. Zo weet je dus zeker dat je gedurende een lange tijd kunt genieten van de producten uit onze webshop.

Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar de hoeveelheid mogelijkheden van een hondenkar? Of heb je nog een prangende vraag over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou gaan we graag op zoek naar de meest geschikte hondenkar voor jouw wensen en behoeften.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen