Hondenfietsmand

 

hondenfietsmand uitgelichte header

Hondenfietsmand voor of achter op de fiets?

Wil jij graag lange tochten op de fiets kunnen maken? Of ergens in een park gaan wandelen dat niet dicht bij huis ligt? Dan kan een hondenfietsmand de ideale oplossing zijn! Met een hondenfietsmand zorg je ervoor dat je jouw trouwe viervoeter op een leuke én veilige manier kunt meenemen naar oorden die iets te ver weg liggen om erheen te lopen. Met een DoggyRide Cocoon kun je zelfs de fietsmand voor of achterop de fiets bevestigen. Bij Dierenbenodigdheden Blauwestad koop je alleen hondenfietsmanden van de beste kwaliteit! Zo weet je zeker dat je veel tochtjes met jouw viervoeter kunt maken.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voordelen kopen hondenfietsmand

De voordelen van het aanschaffen van een hondenfietsmand zijn dus talloos. Het grootste voordeel is natuurlijk dat de hond gemakkelijk kan worden meegenomen naar plekken die verder bij huis vandaan liggen. Maar het aanschaffen van een hondenfietsmand kent meerdere voordelen, zoals:

  • Veelal ook te gebruiken als autostoeltje of draagmand
  • Zowel hondenfietsmanden voor de voor- als achterkant van de fiets
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Hondenfietsmand DoggyRide Cocoon Life

Verschillende soorten hondenmanden

Er zijn verschillende soorten hondenmanden, zodat jij altijd de variant kunt kiezen die het beste bij jouw viervoeter en jouw wensen past. Zo vind je binnen ons assortiment op dit moment twee verschillende merken hondenfietsmanden, te weten DoggyRide en Trixie. Voor alle varianten van de hondenmanden geldt dat ze uitgebreid getest zijn en dus van de hoogste kwaliteit zijn. Zo weet je zeker dat jij én jouw viervoeter er gedurende langere tijd plezier van kunnen hebben.

Naar wat voor soort hondenfietsmand je ook op zoek bent, binnen het aanbod van Dierenbenodigdheden Blauwestad vind je altijd wel een variant die perfect aansluit op de wensen en behoeften van jou en jouw hond. Ook qua design en kleur van de hondenfietsmand kun je inmiddels bijvoorbeeld meerdere kanten op.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Bij Dierenbenodigdheden Blauwestad hebben we service hoog in het vaandel staan. Mede daarom zorgen we ervoor dat al onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Zo weet jij zeker dat je voor langere tijd kunt genieten van de uitjes die jij en jouw hond samen gaan maken, in de heerlijke buitenlucht.

We richten ons niet alleen op de kwaliteit, maar proberen dit ook nog te koppelen aan zeer scherpe prijzen. Dat zorgt ervoor dat je bij ons profiteert van een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Bovendien vind je hierdoor tegen ieder budget een prachtige hondenfietsmand naar keuze in ons aanbod.

Uitgebreid assortiment

Dankzij het uitgebreide assortiment op het gebied van hondenfietsmanden, vind je altijd een variant die perfect aansluit op de wensen en behoeften die jij en jouw hond hebben op het gebied van hondenfietsmanden. Wanneer je graag een hondenfietsmand in een bepaalde kleur wilt, kun je ook hier door middel van het filter al snel komen.

Datzelfde geldt dus voor een bepaald merk of wanneer je op zoek bent naar een hondenfietsmand van een bepaalde prijs. Bij Fietskarretje.nl willen we graag dat je ruime keuze hebt, zodat je een hondenfietsmand kunt kopen die niet alleen dienst doet voor jouw hond, maar waar je zelf ook nog eens een uitstekend gevoel bij hebt.

Advies op maat

Heb je een hondenfietsmand gevonden die helemaal aansluit op jouw behoeftes? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online in onze webshop. Vervolgens doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Heb je nog een vraag over één van de hondenfietsmanden? Neem dan contact met ons op! Ook voor vragen over één van onze andere producten helpen onze medewerkers je graag. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou altijd voorzien van advies op maat.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.3/10 gebaseerd op 1322 beoordelingen. Lees alle beoordelingen