Hondentas

Een InnoPet hondentas of kattenreismand is een luxe, veilige en praktische manier om uw hond of kat in stijl te vervoeren in de auto of in het vliegtuig. Het design van de InnoPet hondentas of is ideaal voor chihuahua's, puppy's en andere kleine honden maar ook voor katten. Voor de veiligheid van de hond of kat beschikt de hondendraagtas of reismand kat over een verstelbare aanleglijn in de tas, waaraan je de hond of kat vastmaakt zodat deze niet overhoopt uit de tas kan springen. Een hondentas is met name geschikt voor de kleinere honden. Heb je een grotere hond die je graag comfortabel mee wilt nemen? Kijk dan eens bij de InnoPet hondenbuggy's.

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gemakkelijk en veilig vervoer voor jouw viervoeter

Wil je jouw hond dus ook op een gemakkelijke en bovendien veilige manier vervoeren? Dan is het aanschaffen van een hondentas, ook wel hondenreismand genoemd, de ideale oplossing. Denk bijvoorbeeld aan een kleine wandeling of wanneer je jouw hond meeneemt in de auto, de trein of het vliegtuig. In zulke gevallen komt een hondentas zeer goed van pas.

Veiligheid voorop

Tijdens de ontwikkeling van de hondentas staat veiligheid hoog in het vaandel. Dat blijkt onder meer uit het feit dat deze producten beschikken over een verstelbare aanleglijn in de tas. Door deze op de juiste manier te verstellen, voorkom je dat jouw hond zomaar uit de de tas kan springen.

Voor de kleinere honden

De hondentas is met name geschikt voor kleinere honden. Denk daarbij dus aan chihuahua’s, puppy’s en andere kleine honden. Kleinere honden zullen comfortabel in de hondentas kunnen zitten. Voor grotere honden is de hondentas te klein, dan zijn er andere mogelijkheden om jouw hond toch mee te kunnen nemen. Denk aan een hondenbuggy bijvoorbeeld.

Ook voor katten geschikt

Hoewel we het hier met name over een hondentas hebben, is het product ook uitermate geschikt om te gebruiken als reismand voor katten. Gezien het formaat van de meeste katten en poezen, zullen ook zij zich heerlijk thuis voelen in de hondentas. Ook voor katten en poezen is het dan helemaal veilig om gebruik te maken van de kattenreismand.

Advies op maat

Twijfel je nog over de juiste hondentas? Neem dan gerust contact met ons op! Samen met jou kijken we graag naar de meest geschikte hondentas voor jouw viervoeter. Op die manier weet je zeker dat jullie samen veilig en comfortabel gebruik kunnen maken van de reistas tijdens jullie tripjes.

betaalmethodes en keurmerken
Beoordeeld met 9.4/10 gebaseerd op 1308 beoordelingen. Lees alle beoordelingen